بلاگر

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان برخورداری از سیستم‌های کنترل دسترسی برای صنایع مختلف شغلی ارائه شده است تا مدیران مجموعه به راحتی بتوانند از امکانات بی نظیر آن استفاده کنند.

به نقل از سایت هوک همچنین استفاده از این سیستم به عنوان یکی از بهترین روش‌های امنیتی منازل و ساختمان‌های مسکونی شناخته می‌شود که بدون نیاز به تجهیزات گران قیمت، امکانات پیشرفته‌ای را در دسترس افراد قرار می‌دهد. در ادامه‌ی این مطلب سعی می‌کنیم تا علاوه بر معرفی سیستم کنترل دسترسی، به مزایای بسیار زیاد آن بپردازیم. همراه ما باشید.

سیستم کنترل دسترسی چیست؟

در حالت کلی سیستم کنترل دسترسی شامل یک برنامه امنیتی می‌شود که ضمن اتصال به قفل‌ و انواع دستگیره درب هوشمند ، حفظ امنیت کامل محیط را از طریق کنترل زمان و مکان تردد افراد، تشخیص هویت کارمندان و عوامل دیگر، امکان‌پذیر می‌کند.

 

 

همچنین این سیستم با ایجاد مدیریت راحت‌تر و دقیق‌تر برای شرکت‌ها، از عبور و مرور افراد غیر‌مجاز به محیط‌های ممنوعه جلوگیری ‌می‌کند. این درحالی است که با استفاده از این سیستم افراد تعیین شده و تیم‌های امنیتی، می‌توانند به راحتی و بدون هیچ محدودیتی در بخش‌های تعیین شده، رفت و آمد داشته باشند تا امکانات متفاوتی نیز در دسترس آن‌ها قرار بگیرد.

به همین منظور با استفاده از این سیستم یک لایه‌ی امنیتی بیشتر به سازمان‌ها اضافه می‌شود که در نتیجه مدیریت امکان ورود و خروج کاربران در بازه‌های متفاوت زمانی، به راحتی امکان‌پذیر شود. برای مثال شرکت‌ها می‌توانند با استفاده از برنامه کنترل دسترسی، ورود افراد به داخل شرکت‌ها را در ساعات غیر‌کاری ممنوع کنند. علاوه بر این نیز با استفاده از این سیستم بازدید‌کنندگان می‌توانند از مناطق مشخص شده عبور کنند، در حالی که بخش‌های خاصی که نیاز به مجوز دارند برای آن‌ها محدود می‌شوند.

سیستم کنترل تردد شامل چه مراحلی می‌شود؟

سیستم کنترل دسترسی را می‌توان به ۳ مرحله‌ی کلی تقسیم کرد که در طی آن‌، هویت افراد برای شناسایی مورد سنجش قرار می‌گیرد تا در نتیجه مجوز ورود برای آن‌ها صادر شود. این مراحل شامل موارد زیر می‌شود:

شناسایی

برای شروع، شناسایی افراد به روش‌های مختلف انجام می‌شود تا در نتیجه تایید هویت آن‌ها صورت گیرد. در این راستا مهم‌ترین تجهیزات مورد استفاده برای سنجش هویت افراد شامل پین کد برای دسترسی به قفل رمزی درب آپارتمان، کارت تردد، بیومتریک برای دسترسی به دستگیره درب با اثر انگشت، حسگر‌های مغناطیسی و … می‌شوند که هر کدام از آن‌ها با استفاده از شیوه‌های متفاوتی، دریافت اطلاعات از اشخاص را انجام می‌دهند.

 

 

تشیص هویت

پس از دریافت اطلاعات لازم از افراد با استفاده از روش‌های مختلف ورودی همانند اسکن کارت، بررسی اثر‌ انگشت و…، مرحله‌ی تشخیص هویت آن‌ها شروع می‌شود. به همین منظور تمامی دستگاه‌های کنترل دسترسی، شامل یک منبع اطلاعاتی هستند که ضمن دسترسی به اطلاعات هویتی افراد مجاز، هویت افراد را برای ورود به محیط‌های مورد نظر را تایید می‌کنند.

صدور مجوز

در نهایت پس از دریافت و تایید اطلاعات افراد، اجازه‌ی تردد افراد به منظور ورود آن‌ها صادر می‌شود. در این میان توجه داشته باشید که امکان ورود افراد با استفاده از سیستم کنترل دسترسی، بر پایه‌ی اطلاعات ثبت شده در منابع اطلاعاتی است که در نتیجه باعث می‌شود تا فرآیند تایید هویت با دقت بیشتری انجام شود.

سخن پایانی
تعیین شیوه دسترسی افراد مختلف به بخش‌های یک مجموعه، بسیار متفاوت است که با توجه به سطح تکنولوژی‌های مورد استفاده در سیستم تردد، می‌تواند شامل مراحل متفاوتی باشد. در پایان امکان دستیابی به حد‌اکثر امنیت و کارایی یک شرکت، با استفاده از سیستم کنترل دسترسی فراهم می‌شود تا از بروز شکاف‌های امنیتی و ایجاد خطر در محیط‌های مختلف به طور کامل جلوگیری شود. شما از چه تکنولوژی‌هایی برای کنترل عبور و مرور در کسب وکار خود استفاده می‌کنید؟

  • nima ahmadi
  • ۰
  • ۰

انواع دوربین مدار بسته از نظر ظاهر و کاربرد

دوربین مداربسته دام یا Dome

واژه دام به معنای گنبد می باشد و این اسم به دلیل نوع بدنه و طرز قرارگیری این محصول، بر روی آن گذاشته شده است. این نوع دوربین معمولا در زیر سقف نصب می شود.

 

دوربین مداربسته

 

دوربین مداربسته باکس یا Box

این نوع دوربین به شکل جعبه ای مستطیلی شکل و از جنس پلاستیک می باشد و لنز آن به صورت جداگانه بر روی دوربین نصب می شود. دوربین باکس معمولا در فضاهایی که زاویه بسته وجود دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

دوربین مداربسته بولت یا Bullet

بولت به معنای گلوله می باشد. این نوع دوربین ها بدنه ای استوانه ای شکل دارند و معمولا از جنس فلز هستند. دوربین های بولت ضد آب هستند و برای نصب در شرایط محیطی نامناسب، استفاده می شوند.

 

دوربین مداربسته اسپید دام یا Speed dome

این دوربین را با نام های دیگری از جمله Fast dome، Speed dome، PTZ و دوربین گردان نیز می شناسند. دوربین اسپید دام را می توانید به هر جهتی که می خواهید بچرخانید. از این نوع دوربین در اماکنی که به نظارت دقیق نیاز است، استفاده می شود.

 

دوربین مداربسته مینیاتوری یا mini camera

این دوربین ها در واقع همان دوربین های مخفی هستند که برای ضبط نمودن تصاویر در روز به نور کافی نیاز دارند و نمی توانند تصاویر را در شب با وضوح کافی دریافت نمایند. دوربین مدار بسته مینیاتوری یک دوربین با لنز بسیار کوچک است که می توان آن را پشت یک سوراخ تعبیه نمود. لنز این دوربین ها ثابت است و نصب آن به عنوان دوربین مخفی با مهارت خاصی صورت می گیرد.

 

منبع : زینگ اپ

  • nima ahmadi